KÜNYE
16. Ceza Dairesi 2017/1770 E., 2017/5038 K.
- Mercii
- Yargıtay
- Karar tarihi
- 9 Ekim 2017
- Mahkemesi
- Asliye Ceza Mahkemesi
- Suç
- Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, Fuhuş
- Hüküm
- 1)-Sanık ... hakkında;
Karar Metni
1.026 kelime·5 dk okuma
a)-Suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan; TCK’nın 61, 220/1, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61,227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’ye karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
g)-...’e karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
h)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
ı)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
2)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan; TCK’nın 61, 220/1, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
3)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’ye karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
g)-...’e karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
h)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
ı)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
4)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
5)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
6)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
7)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
g)-...’e karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
8)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etme suçundan; TCK’nın 61, 220/7 maddesi delaletiyle 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
9)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etme suçundan; TCK’nın 61, 220/7 maddesi delaletiyle 220/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
10)-Sanık ... hakkında; ...’e karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-4, 52/2, 53/1 maddeleri uyarınca mahkumiyet,
11)-Sanık ... hakkında;
a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etme suçundan; TCK’nın 61, 220/7 maddesi delaletiyle 220/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,
b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-5-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet
Yargıtay 16. Ceza Dairesi, E. 2017/1770, K. 2017/5038, 9 Ekim 2017 tarihli karar · Kaynak: Yargıtay Karar Arama