İçeriğe geç
ACAYCAN CEYLANAVUKATLIK BÜROSU
Uzmanlık
  • Ceza Hukuku
  • Bilişim Suçları
  • Bilişim Hukuku
  • İnternet Hukuku
  • Forex ve Yatırım Dolandırıcılığı Hukuku
  • Kripto Paralar Hukuku
  • Finans Hukuku
  • Hukuki Danışmanlık
  • Şirket Danışmanlığı
  • Marka Hukuku
  • Telif Hukuku
  • Tahkim Hukuku
  • Gayrimenkul Hukuku
Makaleler
  • Tüm Makaleler
  • Aile Hukuku
  • Bilişim Suçları
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Tazminat Hukuku
  • İdare ve Vergi Hukuku
  • Dolandırıcılık ve İBAN Mağduriyeti
  • Miras Hukuku
  • Trafik Hukuku
  • KVKK ve Veri Koruma Hukuku
  • Yapay Zeka ve Web3 Hukuku
  • Enerji ve Çevre Hukuku
  • Silah Suçları
  • Arabuluculuk
  • Ceza Hukuku
  • İnternet Hukuku
  • Medeni Hukuk
  • AİHM ve Anayasa Mahkemesi Başvuru
  • Delil Hukuku ve Emsal Kararlar
  • İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
  • İcra ve İflas Hukuku
  • Sağlık Hukuku ve Malpraktis
  • Fikri Mülkiyet, Marka ve Patent Hukuku
  • Uyuşturucu Suçları
  • Bilişim Hukuku
  • Finans Hukuku
  • Kripto Para Hukuku
  • Borçlar Hukuku
  • Mevzuat ve Yargıtay Kararları
  • Forex Hukuku
  • Ticaret Hukuku
  • Tüketici Hukuku
  • Sigorta Hukuku
  • Yabancılar ve Vatandaşlık Hukuku
  • Örgütlü Suçlar
Kaynaklar

NE YAPMALIYIM?

  • Ne Yapmalıyım?
  • Avukat Seçme Rehberi
  • Uzaktan Temsil
  • Arabuluculuk

MEVZUAT

  • TCK Rehberi
  • CMK Rehberi
  • HMK Rehberi
  • Mevzuat

HUKUKI SÖZLÜK

  • Hukuki Sözlük
  • Soru-Cevap
  • Dilekçeler
  • İnfaz Hesaplama
Karar Arşivi
  • Yargıtay Kararları
  • Danıştay Kararları
  • AYM Bireysel Başvuru
  • AYM Norm Denetimi
  • İstinaf (BAM) Kararları
  • İlk Derece Mahkeme Kararları
  • Karar Arama
Vaka Sonuçları
Hakkımızda
  • Büro Profili
  • Özgeçmiş
  • Medyada Biz
  • Çalışma İlkelerimiz
  • Çalışma Metodolojimiz
  • Online Danışmanlık
  • Ödeme
  • Kariyer
İletişim
  1. Anasayfa
  2. /Yargıtay Kararları
  3. /16. Ceza Dairesi

YARGITAY · 16. CEZA DAİRESİ

İçtihat Metni

Yargıtay 16. Ceza Dairesi E.2017/4304 K.2018/485

a)-Suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan; TCK’nın 61, 220/1, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

Esas2017/4304Karar2018/485Tarih19 Şubat 2018Okuma8 dk · 1.586 kelime

KÜNYE

16. Ceza Dairesi 2017/4304 E., 2018/485 K.

Mercii
Yargıtay
Karar tarihi
19 Şubat 2018
Mahkemesi
Asliye Ceza Mahkemesi
Suç
Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, Fuhuş
Hüküm
1)-Sanık ... hakkında;
Karar metni, Yargıtay Karar Arama kaynağından olduğu gibi aktarılmıştır; metne müdahale edilmemiştir. Kişisel veriler maskelenmiştir. Bu karar için özgün analiz henüz yazılmamıştır.

Karar Metni

1.586 kelime·8 dk okuma

a)-Suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan; TCK’nın 61, 220/1, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)-Döndü İşiyok’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’ye karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

g)- ...’e karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet ,

h)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

1)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

2)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan; TCK’nın 61, 220/1, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)- ...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

3)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61,227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’ye karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

g)-Cemile Örs’e karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

h)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

1)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

4)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

5)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)-Döndü İşiyok’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

6)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)-Döndü İşiyok’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

7)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan; TCK’nın 61, 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61,227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-Döndü İşiyok’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

g)-Cemile Örs’e karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

8)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etme suçundan; TCK’nın 61, 220/7 maddesi delaletiyle 220/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2,53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-Döndü İşiyok’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

f)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

9)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etme suçundan; TCK’nın 61, 220/7 maddesi delaletiyle 220/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

c)-Döndü İşiyok’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

d)-...’ya karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

e)-...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

10)-Sanık ... hakkında; ...’e karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61,227/2-4, 52/2, 53/1, maddeleri uyarınca mahkumiyet,

11)-Sanık ... hakkında;

a)-Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etme suçundan; TCK’nın 61, 220/7 maddesi delaletiyle 220/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

b)- ...’a karşı fuhuş suçundan; TCK’nın 61, 227/2-5-6, 43, 52/2, 53/1, 58/6, 58/9, 58/6-son maddeleri uyarınca mahkumiyet,

Dosya incelenerek gereği düşünüldü:

A-Sanık ... hakkında fuhuş suçundan kurulan mahkmumiyet hükmüne yönelik temyiz itirazlarının incelenmesinde;

Hükmün yasal süresinden sonra temyiz edilmesi nedeniyle verilen temyiz talebinin reddine dair karar usul ve kanuna uygun bulunduğundan, sanığın karara karşı yaptığı başvurunun reddiyle ek kararın ONANMASINA,

B-Sanıklar ... ve ... hakkında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, sanıklar ..., ..., ... ve ... hakkında suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçlarından kurulan mahkumiyet hükümlerinin temyiz incelenmesinde;

Anayasa Mahkemesinin 24.11.2015 tarih ve 29542 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 08.10.2015 tarih, 2014/140 E. 2015/85 K. sayılı iptal kararının TCK'nın 53. maddesinin uygulanmaları yönünden infaz aşamasında gözetilmesi mümkün görülmüştür.

Yargılama sonunda, toplanan deliller karar yerinde incelenip sanıkların suçlarının sübutu kabul, olay niteliğine ve kovuşturma sonuçlarına uygun şekilde vasıfları tayin edilmiş, savunmaları inandırıcı gerekçelerle reddedilmiş, incelenen dosyaya göre verilen hükümlerde bir isabetsizlik görülmemiş olduğundan, sanıklar ..., ... ve ... müdafileri ile sanıklar ..., ..., ..., ..., ..., ... ve ...’un yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle, hükümlerin ONANMASINA,

C-Sanık ... hakkında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, sanıklar ..., ... ve ... hakkında suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etme suçundan kurulan mahkumiyet hükümlerinin temyiz incelenmesinde;

Yapılan yargılama sonunda toplanan deliller karar yerinde incelenip, sanıkların suçlarının sübutu kabul, olay niteliğine ve kovuşturma sonuçlarına uygun şekilde vasıfları tayin edilmiş, savunmaları inandırıcı gerekçelerle reddedilmiş, incelenen dosyaya göre kurulan hükümlerde bir isabetsizlik görülmemiş olduğundan, sanıkların yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddine, ancak;

1-Sanıklar ..., ... ve ... hakkında örgüte yardım etme suçundan hüküm kurulurken koşulları oluşmayan TCK'nın 58/9. maddesinin, sanık ... hakkında ise suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan TCK'nın 58/9. maddesi uyarınca tekerrür hükümlerinin uygulanmasına karar verilmesi ile yetinilmesi gerekirken ayrıca adli sicil kaydında yer alan mahkumiyetinin tekerrüre esas olduğundan bahisle TCK'nın 58/6. maddesinin de uygulanmasına karar verilmesi,

TCK'nın 53. maddesinde düzenlenen hak yoksunluklarının uygulanması bakımından, Anayasa Mahkemesinin 24.11.2015 tarih ve 29542 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 08.10.2015 tarih, 2014/140 E. 2015/85 K. iptal kararının gözetilmesi lüzumu,

Bozmayı gerektirmiş, sanıkların temyiz itirazları bu itibarla yerinde görülmüş olduğundan hükmün 5320 sayılı Kanunun 8/1. maddesi gereğince uygulanması gereken 1412 sayılı CMUK'nın 321. maddesi uyarınca BOZULMASINA, ancak yeniden yargılama yapılması gerektirmeyen bu hususların aynı Kanunun 322. maddesi uyarınca düzeltilmesi mümkün bulunduğundan, hükümdeki TCK'nın 53. maddesinin uygulanmasına ilişkin kısmın bütünüyle çıkarılarak yerine "Anayasa Mahkemesinin 24.11.2015 tarih ve 29542 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 08.10.2015 tarih, 2014/140 esas,

2015/85 karar sayılı iptal kararı doğrultusunda yürürlükte bulunan TCK'nın 53/1. maddesinin sanık hakkında uygulanmasına" ibaresinin eklenmesi, sanıklar ..., ... ve ... hakkında TCK'nın 58/9, sanık ... hakkında ise TCK'nın 58/6. maddelerinin uygulanmasına ilişkin kısımlarının bütünüyle hükümden çıkarılması suretiyle sair yönleri usul ve kanuna uygun bulunan hükmün DÜZELTİLEREK ONANMASINA,

D-Sanıklar ... ve ..., ..., ..., ..., ... ve ..., ..., ... ve ... hakkında fuhuş suçundan kurulan mahkumiyet hükümlerinin temyiz incelenmesinde ;

Sair temyiz itirazlarının reddine, ancak;

1- Sanık ...’ün mağdureler ... ve ...’yi, sanık ...’ın mağdure ...’ı, sanık ...’nın mağdureler ... ve ...’ı, sanık ...’ın mağdureler ..., ... ve ... ve mağdur sanık ...’yı, sanık ...’nun ..., ... ve ... ve mağdur sanık ...’yı, sanık ...’nin mağdure ... ve mağdur sanık ...’yı, sanık ...’nın mağdure ...’ı örgüt faaliyeti çerçevesinde fuhşa teşvik ettiklerine dair cezalandırılmalarına yeterli her türlü kuşkudan uzak, kesin ve inandırıcı delil elde edilemediği gözetilmeden beraatleri yerine yazılı şekilde mahkumiyetlerine karar verilmesi,

2-Sanıklar ... ve ..., ..., ..., ..., ... ve ..., ..., ... ve ... hakkında fuhuş suçundan temel ceza belirlenirken, ayrıca TCK’nın 43/1. maddesi gereğince artırımı gerektiren “eylemin teselsül etmesinin” teşdit sebebi kabul edilerek çifte değerlendirme yasağına uyulmaması suretiyle aynı Kanunun 61/3. maddesine muhalefet edilmesi,

3-TCK'nın 53. maddesinde düzenlenen hak yoksunluklarının uygulanması bakımından, Anayasa Mahkemesinin 24.11.2015 tarih ve 29542 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 08.10.2015 tarih, 2014/140 E. 2015/85 K. iptal kararının gözetilmesi lüzumu,

4-Sanıklar ... ve ... hakkında fuhuş suçundan hüküm kurulurken TCK'nın 58/6. maddesi uyarınca tekerrür hükümlerinin uygulanmasına karar verilmesi ile yetinilmesi gerekirken ayrıca koşulları oluşmayan TCK'nın 58/9. maddesinin uygulanması,

SONUÇ / HÜKÜM

Kanuna aykırı, sanıklar ..., ... ve ... müdafileri ile sanıklar ..., ..., ..., ..., ..., ... ve ...’un temyiz itirazları bu itibarla yerinde görülmüş olduğundan, hükümlerin bu sebeplerden dolayı BOZULMASINA, 19.02.2018 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, E. 2017/4304, K. 2018/485, 19 Şubat 2018 tarihli karar · Kaynak: Yargıtay Karar Arama

Bu karar size uygun mu?

Davanızda bu kararın emsal değerini değerlendirmek için avukat desteği alın.

Görüşme Planla

Karar Bilgileri

Mercii
Yargıtay
Daire
16. Ceza Dairesi
Esas No
2017/4304
Karar No
2018/485
Tarih
19 Şubat 2018

İlgili Kararlar

  • Yargıtay 17. Ceza Dairesi E.2017/4304 K.2018/1864
  • Yargıtay 3. Ceza Dairesi E.2017/4304 K.2018/1672
  • Yargıtay 20. Ceza Dairesi E.2017/4304 K.2018/1209
  • Yargıtay 12. Hukuk Dairesi E.2017/4304 K.2018/1376
  • Yargıtay 14. Ceza Dairesi E.2017/4305 K.2018/746
  • Yargıtay 12. Hukuk Dairesi E.2017/4305 K.2018/1375

Tüm Arşiv

Yargıtay KararlarıYargıtay Kararları
ACAYCAN CEYLANAVUKATLIK BÜROSU

Siber suç ve ağır ceza odaklı butik hukuk bürosu. Bilişim, kripto ve dolandırıcılık mağduriyeti ile trafik kazası davalarında uzman avukatlık desteği.

InstagramLinkedIn

Hukuki danışmanlık · Uzmanlık odaklı yaklaşım

MENÜ

  • Anasayfa
  • Uzmanlık Alanı
  • Makaleler
  • Makale Arşivi
  • Online Danışmanlık
  • Hakkımızda
  • Medyada Biz
  • Kariyer
  • Ödeme
  • İletişim

UZMANLIK

  • Ceza Hukuku
  • Bilişim Suçları
  • Bilişim Hukuku
  • İnternet Hukuku
  • Forex ve Yatırım Dolandırıcılığı Hukuku
  • Kripto Paralar Hukuku
  • Finans Hukuku
  • Hukuki Danışmanlık

HUKUKI KAYNAKLAR

  • Ne Yapmalıyım?
  • Uzaktan Temsil
  • Avukat Seçme Rehberi
  • International
  • Dilekçe şablonları
  • Hukuki Sözlük
  • Soru-Cevap
  • Yargıtay Kararları
  • İnfaz Hesaplama
  • Arabuluculuk
  • llms.txt(AI keşif)

POPÜLER ARAMALAR

  • Siber Suç Avukatı
  • Dolandırıcılık Avukatı
  • Ceza Avukatı
  • Ağır Ceza Avukatı
  • Ceza Soruşturması Avukatı
  • IBAN Mağduru
  • Uyuşturucu Suçları Avukatı
  • Cinayet Avukatı

İLETIŞIM

  • Turkiye
  • 0 (850) 308 38 83
  • 0 (850) 308 38 83
  • [email protected]
  • Pazartesi — Cuma · 09:00 – 18:00

Aycan Ceylan

Hukuki Uyarı: Bu sitedeki tüm içerik, görsel ve veriler telif hakkı ile korunmaktadır. Sayfa kaynağını görüntüleme, sağ tıklama, kopyalama, öğeyi denetleme (DevTools) ve scraping dahil tüm kullanıcı etkileşimleri 6698 sayılı KVKK ve 5651/5237 sayılı Kanunlar uyarınca IP adresi, oturum bilgisi, tarayıcı/cihaz bilgileri ile birlikte loglanmaktadır. İzinsiz veri çekilmesi, kopyalanması veya tersine mühendislik halinde yasal işlem başlatılır. © Aycan Ceylan Avukatlık Bürosu — Tüm hakları saklıdır.
© 2025 Aycan Ceylan Avukatlık Bürosu — Tüm hakları saklıdır.KVKK Aydınlatma MetniHukuki danışmanlık · Uzmanlık odaklı yaklaşım

KVKK Bilgilendirmesi

Bu site deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanır. Devam ederek kabul etmiş sayılırsınız. Siteyi kullanmaya devam etmeniz halinde, kişisel verilerinizin KVKK aydınlatma metni kapsamında işlendiğini kabul etmiş sayılırsınız.

KVKK Aydınlatma Metni
1. Format
2. Tarih / Saat
3. Bilgiler

Görüşme formatını seçin

Tarih ve saat seçin

Randevu en az 30 dakika sonrası için verilebilir. Ofis saatleri: Pzt–Cum 09:00 – 18:00.

İletişim bilgileriniz

Randevunuz alınacak ve ödeme işlemi için sizi telefonunuzdan arayacağız.